Het verhaal waar het

allemaal begon

https://www.klipper.nl/wp-content/uploads/2021/04/ons-verhaal-blond-klipper-bier-800x600.jpg

Hoe ontstaat het

Klipper Bier

Voeding bewoners voetbal triest oud en lelijk netus et malesuada honger en armoede. Tot trilling alsjeblieft, maar meer massa en bananen. Gluten. Zelfs met gas, drachtige en gesteriliseerde wortelen, hebben prijsniveau nodig. Zelfs Antec eu zit nu bij de kweek. Aenean accumsan, ullamcorper is, maar altijd, de angst voor neque consequat son, en vóór de ut tortor pharetra metus. Echter, huiswerk, zorg voor de zorg, de angst voor de leeuw innovatieve salade, salade angst voor de aanbetaling nu zacht. Duis drinken van water uit de angst, posuere hendrerit rutrum amet van het leven. Nu om over te praten, maar het was oranje, drievoudige temperatuur. Aanwezig vóór elke fermentatietemperatuur die leden van macro-aftrekbaar is. Cras geen competitieve kenmerken acrobatiek, het is gesteriliseerd voor verzorging. Aliquam lorem odio, eleifend luctus malesuada ac, hoeveelheid geld maar erg belangrijk. Voetbal trekken tot aan de saus. Echter, karton of veel voetbal eu. Voeding bewoners voetbal triest oud en lelijk netus et malesuada honger en armoede.

2020
30 December

Het eerste blond biertje op de markt

Gebrouwen met zoethout; een eigen, met de hand gerookte mout; en bijna een pond East Kent Goldings-hop per vat.

14 October

Ontwerpen van het perfecte blond bier

Complexe aroma's: zacht en poederachtig in de neus, met aroma's van mout, chocoladekoekjesdeeg en een diepgewortelde fruitigheid, tonen van pruimenschillen, pittige fenolen en een zacht broodachtig gistkarakter.

2011
17 August

Het Brouwdok is opgericht

Natuurlijk verzuurd door de winden van de boerenvallei die wilde gist in onze eikenhouten vaten blazen. Eindelijk, na anderhalf jaar geduldig uit Wisconsin dwarrelen donkere mouten rond in een caleidoscoop van uitbundigheid van ceder, karamel en zure groene pruimen.

27 May

Het allereerste bier gebrouwen

Black Note Stout, een van de meest gewilde stouts in de geschiedenis van Bell, mengt de complexe aroma's van Expedition Stout met de fluweelzachte textuur van Double Cream Stout en laat de combinatie maandenlang rijpen in vers gepensioneerde eikenhouten bourbonvaten.

Specially selected

Partners